default_mobilelogo

uitlaatdienst animate

 

Ani-Mate uitlaatservice

Lange werkdagen en u heeft geen tijd uw dier uit te laten?
U heeft een zeer energieke hond of actieve pup die zijn energie regelmatig kwijt moet kunnen?

U wilt uw dier laten genieten van de frisse buitenlucht maar uw gezondheid laat dit niet toe? Of u wilt uw dier gewoon eens extra verwennen?

Dan bent u aan het goede adres voor een professionele
en verzekerde begeleiding van uw dier buitenhuis!

 

 

 Uitlaatservice

Het is belangrijk uw dier de juiste hoeveelheid beweging te geven. Dit om zo depressie en ongewenst gedrag te voorkomen.
Het is goed voor zijn lichamelijke conditie, speur- territorium- en jachtgedrag.

Welke grote voordelen heeft het samenwerken met Ani-Mate?

De honden worden steeds alleen door dezelfde persoon uitgelaten. Waardoor ze mij steeds beter leren kennen en waardoor ik het dier veel beter kan leren kennen. Ik heb een rijke achtergrond doordat er niet alleen met het dier “gewandeld” wordt.
Door mijn kennis over EHBO, gedrag, dierenspiegel, alternatieve verzorging,.... Is uw dier in zeer goede handen.
Moest er toch iets ernstig gebeuren dat ik niet kan verzorgen, wordt de dierenarts direct ingeschakeld.
Een filmpje, tekst of foto van het dier tijdens zijn wandeling, kan worden doorgestuurd.

Diensten

Alle wandelingen zijn individueel of in de roedel van uw hond (max. 3 honden per wandeling). Dit afhankelijk van hoe groot en sterk de honden zijn, wat hun gedrag en karakter is. Wanneer het regent gaat de afgesproken wandeling gewoon door.

Wanneer er onweer of slecht weer op komst is wordt er een uitzondering gemaakt. Het is dan voor uw hond en mijzelf niet veilig om dan buiten te zijn. Veel honden zijn dan ook extra gestresseerd. Bij extreme kou of hitte kan het tijdstip van de wandeling ook aangepast worden. Dan neem ik contact met u op en bespreken we samen een ander moment.

Na de wandeling wordt er gecontroleerd of het dier vers water ter beschikking heeft. Indien de hond vuil en nat is wordt hij met een propere handdoek drooggewreven (door de eigenaar voorzien). Bij de afwezigheid van de eigenaar wordt de hond achtergelaten op zijn afgesproken plaats.

Wat wordt er van u verwacht?

  • Het ter beschikking stellen van het nodige materiaal om de hond(en) te kunnen uitlaten. Dan denk ik aan een halsband of harnas, leiband, poep-zakjes, snoepjes,...
  • Het klaar leggen van een handdoek, borstel,... indien de hond nat en vuil terug het huis binnen moet.
  • Wanneer u zelf niet thuis bent, graag de buren ervan op de hoogte brengen dat u een uitlaatservice hebt ingeschakeld (en/of andere mensen die anders een oogje in het zeil houden).
  • U heeft zelf een familiale verzekering.

Kennismakingsgesprek

  • Dit gesprek gaat door bij u thuis en is gratis.
  • Het is belangrijk om zowel de dieren als de eigenaar(s) te leren kennen.
  • Door het kennismakingsgesprek wordt er besproken wat uw verwachtingen zijn en welke gewoontes uw hond heeft tijdens een wandeling.
  • Een overeenkomst wordt opgemaakt met de juiste noden voor uw dier.
  • Wanneer er een uitlaatmoment is wanneer u zelf niet thuis bent en uw dier zit binnen wordt er een sleutelcontract opgesteld. Er wordt afgesproken wanneer de huissleutel overhandigd wordt.