default_mobilelogo

animate dierenoppas

Hebben beroep gedaan op Ani-Mate voor de oppas van onze 20 sierkippetjes tijdens onze vakantie.
Ani-mate heeft gezorgd dat onze kippetjes niks tekort kwamen. Kregen alle dagen vers water en eten. Hokjes waren allemaal mooi gemaakt, alles kraaknet, meer dan verwacht!! Heel tevreden over de service. Ook de communicatie was TOP. Alle 2 dagen kregen we fotootjes door van onze kipjes zodat we konden zien dat ze het goed hadden. Met Ani-Mate kan je met een gerust hart op reis gaan. Gewoon TOP. Dank je wel en tot volgend jaar!!!!!
Marina en Kris
Ename

De oppas was geweldig goed; correct en met liefde voor de hond; we hadden er meteen het volste vertrouwen in!
Nathalie
Mater

Wij waren reeds een hele tijd op zoek naar een goede oppas voor ons katje toen wij de advertentie van Ani-Mate zagen in de Rondom krant.
Na een eerste kennismaking aan huis met Renée hadden wij er het volste vertrouwen in dat ons katje Mieneke in goede handen zou zijn tijdens onze vakanties. Mieneke is ondertussen 18 jaar en voor ons beiden een beetje ons kind .
Renée heeft ondertussen reeds verschillende malen de oppas gedaan voor Mieneke en wij zijn uiterst tevreden van de goede zorgen voor ons katje. Tweemaal per dag haar eten en pilletjes en alles mooi opgeruimd en gekuist. Wij kunnen nu met gerust hart vertrekken op vakantie dankzij Renée.
Wij zouden aan iedereen Ani-mate aanraden zodat je zonder zorgen op vakantie kunt vertrekken.
Sibylle en Hugo
Maarkedal

We zijn supertevreden over Renee en onze hond Mellow ook! 
Renee kwam tijdens de paasvakantie tweemaal per dag op onze puppy Mellow passen, ging met haar wandelen en gaf haar eten, drinken en heel veel knuffels, ook een foto werd ons regelmatig doorgestuurd.
Toen we thuiskwamen was de plaats waar ons hondje sliep, ook heel netjes opgeruimd en gedweild. Top!
De Wulf, Maarkedal

De ochtend voor we de volgende nacht op reis vetrokken, bleek onze kat Mimi heel erg ziek. Ze at niet meer, dronk niet meer en bleef op haar zelfde plaatsje zitten. Een spoed-afspraak bij de dierenarts leerde ons dat ze een erg ontstoken tand had, waarbij de etter tot in haar oogje was doorgedrongen. De behandeling bestond uit één antibioticaspuit bij de dierenarts om de ontsteking van de tand tegen te gaan en een zalfje 2x daags in het oog te masseren.

Zoals elk jaar hadden wij ervoor gekozen om tijdens onze reis onze katten in hun vertrouwde omgeving te laten rondlopen, waarbij de grootouders hen 2x per dag eten kwamen geven. Maar een zalfje aanbrengen in het oog, dat is toch nog een ander paar mouwen! Niemand uit onze buurt zag het zich te doen, en familie die het wel zou kunnen, woonde te ver. De klok tikte verder en gelukkig kwamen we via “onze goede vriend google” op het spoor van Ani-mate. Een vriendelijke stem aan de andere kant van de lijn stelde voor om eerst eens te komen kijken naar de kat in kwestie en naar de omgeving. Dat klonk al positief. Uit het eerste contact met Mimi bleek al de ervaring en de zachtheid waarmee Renée met dieren omgaat. We waren gerustgesteld. Mimi zou goed worden verzorgd.

Op reis kregen we af en toe een sms’je over hoe het met Mimi ging. Na een paar dagen kwam echter de vraag of Renée met Mimi opnieuw naar de dierenarts mocht gaan, omdat het oogje niet voldoende genas en ook het andere oogje begon te ontsteken. De dierenarts stelde voor de behandeling te intensifiëren met per dag naast de zalf in beide ogen, ook druppeltjes en een antibioticapilletje. Na enkele dagen waren de beide oogjes al veel beter.
We zijn Renée heel dankbaar voor het initiatief om een 2e keer naar de dierenarts te gaan teneinde mogelijkse blijvende schade in de oogjes te voorkomen. Aangezien onze katten vrij rondlopen in de tuin en die van onze buren, was Mimi op een dag niet uitgekomen. Dat gebeurt nog wel eens, maar nu was het wel belangrijk dat ze de voorgeschreven medische behandelingen kreeg. Daarop heeft Renée de verantwoordelijkheid genomen om verschillende keren per dag te komen kijken. Een heel mooi teken van engagement ten aanzien van het welzijn van onze dieren. Uiteindelijk is Mimi tevoorschijn gekomen en kreeg de hele story een happy end.
Veerle en Wim

We waren heel erg tevreden met de aanpak van Renée.
Na het eerste contact kwam Renée bij ons thuis langs voor een kennismaking, zowel met ons als met onze hond Kattinka. Tijdens dit kennismakingsgesprek werd in detail overlopen wat wij belangrijk vonden voor de opvang van Kattinka tijdens onze vakantie. We voelden meteen dat we met een gerust hart met vakantie konden vertrekken.
En bij onze terugkeer lag een leuke foto van een genietende Kattinka op ons te wachten - leuk :). 
Patricia

Tijdens onze vakantie naar Mallorca, hadden we een oplossing nodig voor ons konijntje. Om niemand anders te storen kozen we voor Ani-Mate. We hadden een eerste kennismaking voor de reis met Renée en hadden direct een super gevoel na haar bezoek.


Dagelijks werden we op de hoogte gehouden hoe het met ons beestje ging. Er werden foto's doorgestuurd en Bietje zag er zo gelukkig uit, dat er een spontane lach op ons gezicht kwam. Ons konijntje werd dagelijks gestofzuigd, kreeg ook elke dag een proper hoekje, vers hooi, eten en drinken, de brievenbus werd dagelijks geledigd en de bloemen kregen water. Voor de eerste maal hoefden we ons geen zorgen te maken op reis, omdat hij thuis in zijn vertrouwde omgeving kon verzorgd worden.
We raden zeker aan om voor deze oplossing te kiezen. Het is een super vriendelijk meisje met een groot hart voor dieren en vooral ook te vertrouwen. Zeker en vast niet twijfelen wanneer je niet weet wat gedaan met je huisdieren als je er een paar dagen tussenuit wil of op reis wil gaan! Wij zijn Renée en Ani-Mate Dierenoppas super dankbaar voor de goede zorgen voor ons konijntje.
Hartelijk dank.
Anne-Sophie, Sander en Bietje.

Contact

 omgeving de vlaamse ardennen, ronse, oudenaarde, dierenverzorging Omgeving: De Vlaamse Ardennen - Oudenaarde, Ronse, Maarkedal, Brakel, Zottegem, Kluisbergen, Gavere-Asper, Zwalm...
 uitlaten hond, verzorging kat en huisdieren  Telefoonnummer: 0472/687521
 animate verzorging dieren aan huis  Email: info@ani-mate.be
 animate uitlaten hond, uitlaatservice, ervaring hond en kat  Timing: 09:00 - 20:00